Motionsklubben

88

THISE

Motionsklubben M88 Sparekassen Danmark

Gå tilbage til forrige side

Thise Mini Tri 2013

Fotos fra dagen

M88 Mini Tri 2013 lagde lørdag morgen ud med regn i stride stråler. MEN - under informationen kort før klokken 9 kom de sidste dråber, og resten af dagen blev solskin, og med Jakob Haugaards ord "altid medvind på cykelruten".
Aldrig før har så mange deltaget i Thise Mini Tri, og aldrig før er så mange kommet udefra. Hvad er der lige sket? Hvor kender I os fra? Det ved vi ikke, men vi er meget glade for den store interesse, ganske som vi er glade for at kunne gennemføre Thise Mini Tri 2013 uden problemer, og med engagement fra både deltagere og de mange hjælpere. Alt det er med til at gøre Thise Mini Tri til et løb, der på én gang er lokalt forankret, henter inspiration og deltagere langt væk fra, og - ikke mindst - er et minitriathlon, som favner alle fra seriøse triathleter til motionisterne.
Og sådan skal det være i Thise.
Over de efterhånden 23 Mini Tri´er i Thise er der mange sjove og pudsige hændelser, som vi husker. Var der ikke én, der mistede en pedal og cyklede resten af ruten med blot en pedal... Jo, det var der.
I år punkterede en deltager omkring Åsted. Hvad gør man så, når man er triathlet? JO - man smider cyklen og løber resten af ruten ind til Thise, naturligvis løber man så også lige de sidste fem kilometer...
Lone Balling Hansen gjorde det. Det blev til mange kilometer i løbeskoene, og hun kom hele ruten igennem.
Thise Mini Tri 2014 er den sidste lørdag i august.
Du skal følge med her på hjemmesiden for at se, hvornår vi åbner for tilmelding. Det gør vi hen sidst på forsommeren.
1000 tak til alle, der har været med til at gøre Thise Mini Tri 2013 til en uforglemmelig oplevelse. Sponsorer, deltagere, hjælpere, tilskuere, heppere og Jakob Haugaard for godt vejr på cykelruten!
Og så kom der jo lige en parade af sandskulpturer kørende gennem Thise midt under det hele. Fotografen nåede desværre ikke at fange dem alle.

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk