Motionsklubben

88

THISE

Motionsklubben M88 Sparekassen Danmark

Gå tilbage til forrige side

Thise Mini Tri 2012

 

Kl. 8 var de første triathleter klar til indskrivning i Durup, og snart vrimlede halområdet med biler, pårørende, cykler, overskudstøj:
Rekordmange – 120 – havde i år tilmeldt sig, og det gav trængsel ved indskrivningen. 20 stafethold og 60 enkeltstarter skulle igennem, men kl. 9.30 gik startskuddet for første deltager, som også var løbets ældste kvindelige deltager, der gennemførte hele triathlonkonkurrencen: Kirsten Andersen, der i øvrigt gennemførte i en rigtig fin tid.
80 min. senere var alle af sted fra Svømmehallen, og da var de første i mål i Thise.
20 km´s cyklløb gennem det smukke Nordsalling i svag modvind, der nok betød, at en del gennemførte i en lidt dårligere tid end sidste år. Afslutningen med  5 km´s løb rundt om Thise og opløb på Torvet med massevis af publikum, der nød morgenkaffen og det fine vejr, mens de afsluttende sidste 100 m blev spurtet med fart på!
Og der var virkelig fart på: Torben Brendholdt var igen under én time for hele turen, 55 minutter, og der var langt op til nr. 2. Hurtigste kvinde blev Lene Svendsen.
Og der var præmier i teltene, og stemningen var høj over at ga´ gennemført og i øvrigt over at ha´ været en del af Thise Tri, der får rigtig mange roser for afvikling og idrætslig hygge. I teltet var der ostebord fra Thise Mejeri og pølser fra Tican til alle triathleter.
Og næste år (lørdag d. 24. august) kan vi måske rumme et par starter mere, men så når vi nok også grænsen. For 22 år siden var der 7 (!) deltagere.

”Hvordan dens kernetunge top, ved moders svage kræfter, blev lagt i lugen op!”
Det er mærkeligt, at kærnemælk, kernesund, kernegut, kernehus, Torben Brendholts atomtid i Thise Tri nu har fået en anden betydning.
Atomaffald i Nordsalling er slet ikke på vores ønskeseddel, og i forbindelse med Thise Tri blev der gjort opmærksom på dette: Der var skiltet, der var tønder, der var beskyttelsesdragter og der var en scanner, som mange måtte igennem – alt med et smil på læben, men alligevel med den dystre undertone, at Nordsalling kan blive endestationen for atomaffaldet fra Risø.
Og hvor er det irriterende, at vi også her i landsbyen skal kæmpe med det problem. Vi har rigeligt at gøre med at opretholde vort omdømme som et godt sted at bo, et godt sted at leve og vores smukke og lidt unikke beliggenhed ned til Limfjorden. Vi vil gerne bruge rigtig meget af vores tid på de gode historier, og vi vil rigtig gerne gøre opmærksom på, at vi ikke vil ha´ pålagt flere dårligdomme i vores landsbyer.
MORADS kæmper på vores side, og derfor fik foreningen en lille plads ved vores 22. triathlon. Det er også i M88´s interesse, at Nordsalling bliver ved at være Jeppe Åkjær´s agtigt smukt.

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk